تحولات لبنان و فلسطین

تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی برای انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید تأکید کرد و گفت: بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای آستان قدس در ایام دهه کرامت تلاش کنند تا فضای انتخابات تحت تأثیر سیره رضوی قرار گیرد؛ این امر به معنای کم‌رنگ کردن فضای انتخاباتی در کشور نیست بلکه به معنای مبارک و نورانی کردن این فضا به معارف رضوی است.

فضای انتخابات باید تحت تأثیر سیره رضوی قرار گیرد/ لزوم نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی برای انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید

به گزارش قدس آنلاین به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در جلسه ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی که با موضوع ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۰ در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، به تقارن دهه کرامت سال جاری با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اشاره و اظهار کرد: اصل انقلاب اسلامی و گفتمان امام (ره) و رهبری معظم شاه‌بیت تمام اقدامات آستان قدس است، اما این دستگاه مقدس به‌هیچ‌عنوان در مسائل جناحی و گروهی وارد نخواهد شد.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه آستان قدس تنها باید دعوت به حضور حداکثری مردم در انتخابات داشته باشد، افزود: ویژه‌برنامه‌های فرهنگی دهه کرامت آستان قدس نباید کوچک‌ترین شبهه و تلقی از دخالت مصداقی این نهاد در انتخابات و حمایت از کاندیدا، جناح و جریانی خاص را در مخاطب ایجاد کند.

وی ابراز کرد: بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای آستان قدس در ایام دهه کرامت تلاش کنند تا فضای انتخابات تحت تأثیر سیره رضوی قرار گیرد؛ این امر به معنای کم‌رنگ کردن فضای انتخاباتی در کشور نیست بلکه به معنای مبارک و نورانی کردن این فضا به معارف رضوی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی بر لزوم به‌کارگیری خلاقیت و نوآوری در ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت اشاره و تصریح کرد: امروزه توسعه فناوری‌های ارتباط‌جمعی و فضای مجازی جهان را به یک دهکده‌ی جهانی واحد تبدیل کرده است، در چنین شرایطی کارهای تکراری و کلیشه‌ای اثرگذاری لازم بر نسلی که هرروز با پدیده‌ای جدید مواجه می‌شود را نداشته و مسئولان و دستگاه‌های فرهنگی کار دشواری برای ایجاد جاذبه در مسائل دینی و معنوی در پیش دارند.

وی ادامه داد: ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس باید در طول سال به‌طور منظم تشکیل شود و برای برگزاری نوآورانه برنامه‌های دهه کرامت چه از بعد محتوایی و چه اجرایی برنامه‌ریزی کند.

تولیت آستان قدس رضوی بابیان اینکه نوآوری نقش به سزایی در انتقال یا تحکیم مفاهیم، اصول و مزایای دینی و فرهنگی به نسل جدید دارد، تصریح کرد: امروزه عنصر اصلی ایجاد جاذبه در فعالیت‌های فرهنگی دنیا بهره‌گیری همراه با خلاقیت و نوآوری از فناوری‌های نوین است و ما نباید از این جریان عقب بمانیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: آستان قدس نیز باید بر اساس اهداف خود شعاری محوری را برای هرسال تعیین و به‌مثابه یک نقشه راه، تمام واحدها و بخش‌های خود را برای محقق شدن آن بسیج کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی افزود: به‌عنوان‌مثال شعارهایی همچون «رفتار مجاورین با زائرین»، «زائر و خدام»، «معرفی امام رضا (ع)» و غیره را محور فعالیت‌های خود برای یک سال قرار دهیم و با آسیب‌شناسی، تمرکز ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی، برای تحقق آن تلاش کنیم، تا بتوانیم بعد از چند سال بگوییم در دو یا سه موضوع مشکلات را حل کردیم و به نقطه مطلوبی رسیده‌ایم.

وی بابیان اینکه گزارش کارهای چند هزارصفحه‌ای بدون نتایج محسوس و اثربخش مطلوب نیست، تصریح کرد: آستان قدس در کنار فعالیت‌های متنوعی که دارد باید هرسال شعاری محوری برای حل چالش‌ها و آسیب‌های مرتبط با اهداف متعالی خود داشته باشد و تمام ظرفیت خود را برای تحقق آن شعار بکار گیرد.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر توجه به خدمت‌رسانی مناسب به زائران در طول سال به‌ویژه در مناسبت‌های مذهبی، عنوان کرد: اولویت‌هایی هم چون پارکینگ و تسهیل تشرف زائران در محدوده حرم و حریم حرم مطهر رضوی باید با تجمیع ظرفیت‌ها موردتوجه قرار گیرد تا بتوانیم زمینه زیارتی آسان همراه با آرامش را برای زائران فراهم آوریم و این امر نیازمند یک برنامه‌ریزی منسجم و جامع با همکاری ارگان‌های شهری و استانی است.

وی همچنین با توجه به در پیش بودن ایام ارتحال امام خمینی(ره)، عنوان کرد: حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی هستند که ادامه نهضت انقلابی آن بزرگوار و تبیین اندیشه‌های ایشان برای نسل آینده وظیفه‌ای مهم بر دوش ماست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: بزرگداشت باشکوه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و تبیین اندیشه‌های امام و رهبری بسیار مهم است، برنامه‌های بزرگداشت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) باید در شأن و جایگاه آن امام بزرگوار و باکیفیت تمام برگزار شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.